Sverige är fantastiskt

Igår var vi och badade, gänget och jag.



Eftersom målet med resan var att hitta en badplats åt vattendjuret

 

åkte vi söderut och hittade tillslut ett avlägset ställe att ta oss ner till sjön på.
Det fanns ingen ordentlig strand men vi vadade ut till en sten där vi intog fikat och njöt av solen medan den mer vattenintresserade hunden simmade omkring.



Visst är det vackert i Sverige!?!



Idag är jag tillbaka på jobbet men jag kan ju trösta mig med att jag fick en sista ljuvlig semesterdag iallafall :)


Semester

Det är inte helt tokigt att ha semester.
För tillfället gör jag inte mycket alls. Tvättar, stryker och plockar bland mina grejer, tittar ut på grannarna som fixar med sina hus och går på kisspromenader med hundarna som har flyttat in hos mig.

Förra veckan var vi i Bruksvallarna några dagar och promenerade i de fina fjällen. Underbart.

   
  
   

Bakdel

RÖV!
Får man säga så? Det är iallafall så det känns. Fick ju ont i benet på Sthlm marathon och det går inte över. Har inte sprungit (eller tränat överhuvudtaget) på två veckor nu och så skulle jag göra ett nytt försök att springa lite orientering igår. Men det gick inte det. Jag kom till kontroll 2 sen var det någon liten, elak tomte som satt bakom en sten och kastade kniv på mig. Och träffade mitt i knät. Så det var bara till att börja gå istället. Gick en bana på ~5km med brunbildsorientering. Kul, men väldigt irriterande att inte kunna springa.
Kommer bli ett väldigt roligt 5-dagars i år. Not.

Och det finns ju ingen gång man är SÅ sugen på att träna när man inte kan det. Och bitter blir man också. Tycker att alla andra som tränar ser töntigt hurtfriska ut, oavsett hur feta arslen de har.
Jag vet att jag kanske kan cykla eller nåt istället, men det är ju springa jag vill göra. Cykel är så krångligt. Man måste pumpa cykeln, leta reda på hjälmen, öva på hur fan man får ur fötterna ur pedalerna och så måste man lära sig vilken växel som är fram och vilken som är bak och vilken jag ska växla med för att byta till en lättlätt växel om jag helt plötsligt hamnar i en megabrant uppförsbacke. Nä, tacka vet jag löpning. Snöra på skorna, sätta upp alla löjliga babyfjun med hårspänne och sen ge sig ut.

På fredag ska jag åka och köpa nya jeans. Ett par stora, som jag kan knö i mitt växande, otränade arsle i.