Mors lilla... Samba

Igår var familjen Holst ute och sprang i skogen (förutom Barbro, eftersom hon bara kan ta två skutt ute i det fria innan hon måste stanna och tvätta tassarna). Jonas som har känning i en vad skulle ta det lite lugnare än vanligt och därför fick han hålla Frisco sällskap och jag fick du i uppgift att försöka hänga med Samba. Helvete vad hon springer. När hon känner för det. I början gick det i intervalltempo och jag fick springa allt vad jag hade för att hänga med. Sen. Sen kom vi till området i skogen där det växer blåbär. Där stannade lilla fröken och åt blåbär. Och har hon bestämt sig för att stanna, så stannar hon. Så det var bara att vänta i 10 minuter tills hon ätit klart.

Tidigare i somras beskyllde Jonas de stackars kajorna för att äta upp våra smultron, men det visade sig en solig dag att det var lilla Samba som låg bakom bärens försvinnande. Och vår enda jordgubbsplanta som vi har på altanen, har hon länsat på de få bär som fanns där. Gillar bär helt enkelt :)

Feg

Ibland önskar jag att jag inte var så feg. Som nu till exempel när jag skulle vilja skriva av mig lite ilska över vissa personer i min närhet, men om jag gör det så kan man ju ge sig fan på att de berörda läser här och då kommer jag att få en besvärlig period framför mig.
Så jag nöjer mig med att säga att vissa är ju bara för mycket. Det är märkligt vad små saker kan bli stora. Men men, nu ska jag andas djupt och fortsätta lägga in data i våra fina artikelsystem.

Holst

Hur fan ska jag vänja mig vid att heta Holst? Jag har ju liksom kört med Gustafsson i snart 33 år nu.
Nu verkar det iallafall ha verkt igenom hos skattemyndigheten och snart kommer förhoppningsvis det nya körkortet och det nya visakortet.

Nu ska jag alldeles strax skjutsa iväg fyllbulten på fest.

Älgar

Nu har jag varit på tisdags-OL utanför Tibro någonstans. Jävla skitterräng. Risigt och dant var det och inte stämde kartan heller. Men men, nåt lärde jag mig kanske. Och om inte annat så fick jag se 4 älgar. En ko och 3 kalvar. Jättefina, men jag fick stora skälvan och det tog en evighet för mig att ta kontrollen jag var på väg till. De är rätt stora de där älgarna. Mäktiga.
 

Ännu fler bilder

Och så har jag ju fått bilderna som Marie tog på oss på bröllopsdagen. Jag tycker de blev jättefina. Ett litet smakprov.

  
 
  

Fler bilder

Idag fick vi ett paket med nya bilder från bröllopsfestens engångskameror i brevlådan. Mycket spännande.
Inte visste jag att vi hade 2009 års badpojke på fest...