2 månader

Det går väldigt smidigt det här med att vara gift. Idag firar vi 2 månader och än har han inte ångrat sig. Jag frågade imorse för att vara på den säkra sidan.

Allena

Sitter ensam på kontoret för andra dagen i rad idag. Ganska långtråkigt. Lyssnar på radion istället för någon som pratar i telefon eller för sig själv.
Eftersom jag är själv vänder jag mig av förklarliga själv om varje gång någon öppnar dörren. De två senaste gångerna har det varit en ung hantverkare som håller på med nåt. Fråga mig inte om vad, för när jag vänder mig om för att säga hej, lyfter han blicken och tittar över och förbi mig, så det har inte blivit läge att småprata. Första gången blev jag irriterad, andra gången skrattade jag rakt ut när han gick förbi, så nu tycker han antagligen att jag är lika knäpp som jag tycker att han är ohyfsad.

Köpte en Magnum förut. Fan vad gott det är. Glass är fruktansvärt gott. Ska inte berätta för Jonas om min dåliga karaktär på jobbet, så kanske det kan bli lite glass hemma ikväll också... :)

Fartdårar

Igår när jag var ute och gick med Samba och Frisco träffade jag på två lustigkurrar till poliser.
Det var hastighetskontroll på vägen in mot Hjo centrum och jag gick på en stig parallellt med den vägen. Ryktet hade väl gått genom Hjo som en löpeld, så det kom inte särskilt många bilar och jag gissar att de två konstaplarna var uttråkade för när jag passerade dem hörde jag ett pipande ljud. Det pipande ljudet kom från fartkameran som var riktad mot mig.
"Går det för fort?"
"Ja, jag måste tyvärr bötfälla dig."
"Aj, fan."
"He he..."
Man har inte roligare än man gör sig...