Dålig

Jag är riktigt dålig på att uppdatera här. Det är mest ett konstaterande, och jag vet inte om jag tänker göra så mycket åt det. Får jag lust att skriva nåt så gör jag väl det, men annars struntar jag i det.
Idag är jag iallafall ledig från jobbet. Jag jobbade förra helgen, och pga det fick jag en extra ledig dag idag. Skönt. Och jag hade en liten lista med saker jag skulle hinna med, men jag har slängt den nu. Tyckte inte att det fanns någon anledning att stressa runt när jag faktiskt är ledig. Så när jag ätit frukost med Jonas imorse, och tagit en morgon-kiss-promenad med hundarna la jag mig på sängen en stund och sov en halvtimma. Sen stoppade jag i lite tvätt i maskinen och sen åkte jag ut i skogen och sprang en timma med hundarna. Igår var det orienteringstävling i skogarna mellan Hjo och Tibro, så jag tog med mig kartan jag fick då, och sprang en sväng. Underbart . Solen sken och fåglarna kvittrade, hundarna var lyckliga över att få vara ute och jag likaså.
Efter lite lunch kom grannen och tog med hundarna på promenad medan jag färgade håret och stekte lite kött till middagen i eftermiddag, och nu sitter jag här.
Ikväll ska jag åka in till Skövde och kolla på klänningar. Hoppas att jag inte blir lika besviken som i helgen när jag gick igenom några affärer på jakt efter skor. Ska det vara så jävla svårt att ha några modeller i storlek 35, eller åtminstone 36??

Trött

Fy vad trött jag blev på en gång. Sitter kvar på jobbet ikväll för att projektet jag varit med i det senaste året nu förhoppningsvis börjar närma sig sitt slut. Och nu har jag fått den stora äran att mata in en massa uppgifter i det nya datasystemet. Härligt med sådana där massuppdateringar, man behöver inte bara tänka, bara knappa och klicka med musen. Det är ju inte svårt, men gud så trött man blir. Hoppas att jag snart kan åka härifrån så att jag kan sitta en stund i soffan och titta på finalen i Let's Dance (om det nu är final idag) innan det är dags att sova och sen åka tillbaka till jobbet. Blir jobb precis hela helgen.


Helgrapport

Det är ju redan tisdag och helgen känns långt borta men här kommer ändå en liten helgrapport.
Gick upp med tuppen i lördags för att åka till Götene och träna med tôsera i klubben. På förmiddagen sprang vi ett pass i skogen, ganska stor del i terrängen. Det var kul och jag blev förvånad att jag orkade hänga med hela tiden. De andra hade nog kunna springa ifrån mig om de velat, men jag behövde åtminstone inte ge upp och springa hem tidigare utan jag hängde med hela passet. Sen käkade vi Kickis goda köttfärssås till lunch och innan maten knappt hade hunnit smälta undan drog vi iväg till gymet och körde 45 minuter spinning och 50 minuter Flowin. Båda passen var riktigt roliga.
Efter träning och bastu trängde vi ihop oss i Kickis soffa och käkade thai-mat och moffade godis.
Kom i säng ganska sent i lördags men det var bara att kliva upp i ottan även i söndags för då var det dags att umgås med vännerna på fotokursen. Vi, eller iallafall de andra, gick omkring och frös i två timmar i hamnen och försökte ta några vettiga bilder.
Jag vet att jag är jävligt präktig, men det går inte att komma ifrån att man fått viss rutin på hur man klär sig när det är kallt. Det går inte att komma i jeans och skjorta när man ska knalla runt i en hamn i storm.  Men men, när det inte fanns nåt mer att ta kort på gick vi till ett fik och värmde oss och åt gräddbakelse. Yummie!
Igår var det måndag och då satt jag här framför min skärm hela dan, gick en promenad på kvällen och i natt sov jag som en gris, precis som vanligt.

Knock

Nu har jag och Jonas varit på ett box-pass på gymet. Mina armar är helt väck, jag kommer inte orka lyfta upp tandborsten till munnen ikväll. Underbart!
Och nu ska vi snart äta fiskbullar. Vilken kväll... :)

Träningsvärk

Igår var jag på gymet. På ett styrkepass. Tyckte inte det var så värst jobbigt med de där små vikterna, men nog fan har jag träningsvärk i dag iallafall. Som varje gång jag varit på ett sånt här pass. Jag står där och tittar på alla andra och tycker att de har så lite vikter på sina stänger och småskrattar lite för mig själv för att jag som inte alls går regelbundet på sådana här pass ändå klarar lika mycket som de andra.
Det får jag, som alltid, äta upp idag.
På torsdag ska jag, om allt går enligt plan, boxas. Undrar hur det kommer kännas efter det...?

Vasaloppet

En stund efter att segraren gått i mål började resultatlistan på nätet fungera, men då hade ju sambon redan passerat de flesta kontrollerna. Det var riktigt kasst.
Men, nu är alla jag känner i mål och jag tycker att de gjorde kanoninsatser allihop. Daniel Tynell vann och han känns som en värdig segrare. Eller ja, alla som tar sig först över mållinjen är ju bäst  just den dan, så alla är väl egentligen värdiga vinnare. Men jag tyckte det var kul att Tynell vann iallafall.
Den kvinnliga segraren behöver vi väl inte orda så mycket om. I mina ögon vann min idol Kicki Häggblom :)

Så, bara ett år kvar till nästa spektakel.

Jag skulle aldrig...

...ha sagt att det går bättre på vasaloppets skithemsida. Nu får jag inte fram ett enda resultat. Allt bara stannar när man klickar på "sök resultat". Räva!

Jag vill ju veta var de är...

Jaha, då sitter jag här framför vasaloppet. Tv-sändningen funkar ju kanon, men hemsidan är ett jävla skämt. Om jag är lite snäll mot vasaloppets hemsida så får jag fram resultat var 15:e gång jag försöker söka fram något. Upprörd är jag vad är. Jag måste ju kolla hur det går för sambon, brorsan och alla klubbkamrater. Det är viktigt :)

 

Medan jag har fipplat med bilderna som visar hur snygg jag är när jag sitter här hemma och hejar på mina kära vänner, så verkar hemsidan ha blivit bättre. Nu har jag fått upp resultaten. Heja heja!