Skriva maskin

52 words

Speed test


Det här tyckte jag var kul. Under årskurs 1 på gymnasiet har jag en svag känsla av att läraren Angela inte hade särskilt stora förhoppningar om mig och min fingersättning, men om jag får säga det själv har jag förbättrat mig lite.

Kom igen nu mamma, ge mig en match :)

Solen lyser...

Solen lyser, himlen är blå, vad det är skönt att leeeva då...
Fan vad gôtt, idag är det fredag igen. Just nu känner jag mest för att åka hem och lägga mig raklång i sängen när jag kommer hem, men det blir det inget med. I helgen är det 10-mila i Skåne, så vi ska åka dit med klubben och springa. Precis som varje år. Och precis som varje gång när jag ska åka iväg någonstans, kommer jag springa runt som en yr höna och packa och fixa och greja innan jag äntligen kommer iväg. Jag stressar alltid när jag ska åka iväg någonstans. Men men, kanske får jag sova en stund i bussen på väg ner.

Igår tänkte jag att jag skulle springa en sista gång inför helgen och för att ladda lite extra sprang jag lite korta intervaller. Efter 5 sekunder hade jag blodsmak i munnen och trodde jag skulle kolapsa. Så det blir säkert en njutningsfull upplevelse att springa mina 7,5 kilometer imorgon. Oh ja.
Men det ska bli kul iallafall. Meterologerna har ju lovat fint vårväder och dessutom ska vi sova inomhus istället för i tält, så jag utgår från att det kommer bli något av en lyxweekend :)

Annars har inte hänt mycket i veckan. Det har varit några hektiska dagar på jobbet och så här jag beställt en tjusig bling-bling ring, som jag visst ska få på fingret an Jonas den 11 juli. Kommer bli skitfint :)

Snajdigt

Då var det tisdag igen då. Tiden flyger iväg som vanligt.
Sen sist har detta hänt, på ett ungefär. Åkte ner till Jkpg efter jobbet i fredags och provade klänningar. Hade en väldigt klar bild över vad jag ville ha. När jag provade klänningar som liknade den bilden insåg jag att det inte alls passade mig. Men efter en modeshow bestående av 20-talet klänningar bestämde jag mig för en enkel vit sak. Så nu ska den bara sys in lite och så, sen är det klart.

I lördags tänkte jag ta sovmorgon eftersom jag varit så himla trött i veckan. Det är märkligt att man kan bli helt väck bara för att man missar en ynka liten timma, men iallafall. Sovmorgon blev det inte, för inte helt oväntat vaknade jag istället jättetidigt. Efter en lång frukost åkte vi in till Skövde för att hämta Jonas kostym, och under tiden passade vi även på att provköra en ny bil. Nice! Får se om vi slår till.

I söndags var det orientering i Gudhem. I lördags var ju vädret strålande, och man ville bara vara utomhus. I söndags, när vi faktiskt skulle tillbringa dagen utomhus, då var det mulet, blåst och 7 grader. Perfekt. Tävlingen gick så där. På väg till första kontrollen gjorde jag ett mycket korkat misstag som gjorde att jag sprang 90 grader fel, och innan jag insåg det hade tiden tickat iväg alldeles för mycket. Resten av banan gick okej, men det är ingen vidare tröst när början gick åt helvete.
Efter tävlingen blev vi bjudna på middag och äppelpaj hos Jonas gamla polare som tillsammans med sin sambo flyttat till Falköping. Mycket trevligt.

Den här veckan sitter jag här på Hultet medan Jonas har påsklov. Det firar han genom att gräva en vallgrav runt huset. Vi ska dränera och istället för att hyra grävmaskin ville han testa att gräva själv, och efter 1,5 dag har han grävt nästan hälften. Han hade lite träningsvärk i morse, men det verkar ha gått över nu. Hoppas läget är detsamma imorgon...

Igår fick jag tips om en tjej som kanske kunde fotografera oss efter bröllopet, och när jag frågade ställde hon gladeligen upp. Så nu är det fixat. På köpet fick vi även en chaufför med schysst bil. Vi som hade tänkt åka Volvo ska nu istället glida fram i en Cadillac. Snajdigt... :)

Nu är det mat!

Klänning

Det gick åt helvete med klänningsletandet i måndags. Det var en stor, självsäker babuschka från något östeuropeiskt land som försökte lura på mig en klänning jag inte alls ville ha. Hon påstod att det jag ville ha inte fanns, så det var lika bra att jag slog till på det hon hade istället. Nej tack, tänkte jag, åkte hem och ringde en butik i Jkpg istället.
Och jodå, sådana klänningar som jag är ute efter hade de flera stycken hemma, så på fredag ska jag åka dit och prova istället.
Annars får jag väl sy en själv. Hur svårt kan det va?