Söndagsträning

Igår hade orienteringsklubben tävling på Kinnekulle och det var arbete med den från tidig morgon till sen eftermiddag. Vi hade problem med strömmen och nätverket och för oss bakom kulisserna kändes det som ett enda stort kaos, men förhoppningsvis märkte inte deltagarna av det. Förhoppningsvis njöt det bara av solskenet och fina orienteringsbanor på det vackra berget.

Idag, när tävlingen var avklarad, var vi ett gäng som åkte upp till Kinnekulle igen, men för att springa själva den här gången. Tyvärr var inte vädret lika fint som igår, istället för sol möttes vi av regn och snö om vartannat, men vad gör det i glada vänners lag...? :)
På Kinnekulle finns en vandringsled som är 42 km lång, och vi sprang delar av den idag. Vi var ute i 100 minuter och efter klättringen tillbaka upp till toppen, och bilen, var det inte utan att man var lite mör i låren.

munkangarna

På bilden passerar vi Munkängarna där ramslöken hade börjat dofta lite svagt. När jag är hemma i det gamla barndomssamhället nästa gång har de nog slagit ut i all sin prakt (doft) så då får det nog bli ett litet återbesök.

Tack för ett trevligt träningspass, mina kära klubbkompisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback